BOKDESIGN OG OMBREKKING
Randi hatt en rekke oppdrag for Mime Forlag i perioden 2016 til 2019. Hun har designet omslaget på våre to siste utgivelser, Neil Burtons og James Flewellens Vin og blindsmaking og Annie Ernaux’ Sommeren 58. Vi er svært fornøyde med disse omslagene, og mener at de bidrar til å øke oppmerksomheten rundt bøkene. Hun har også utført ombrekking på alle våre utgivelser i denne perioden. Disse oppdragene har hun utført på en svært tilfredsstillende måte.

Randi er lett å samarbeide med, fleksibel, kreativ og leverer alltid uten forsinkelser. Ettersom vi ofte har levert manus senere enn avtalt og noen ganger bruker flere runder enn planlagt, er fleksibilitet svært viktig for oss. Vi setter også pris på hennes evne til å bidra med å se gode løsninger på tekstens visuelle side (sats og layout).

Vi er svært fornøyd med jobben Digel har gjort for oss med ombrekking av bok. Randi har vært punktlig og klar i sin kommunikasjon, og er grundig og nøyaktig i arbeidet — uten at hun dermed har brukt uforholdsmessig mye tid. Etter denne første erfaringen har vi nå sendt flere oppdrag i Randis retning, noe vi trygt kan anbefale også til andre.

Vi gir henne våre beste anbefalinger.

THORUNN GULLAKSEN ENDRESON, MIME FORLAG

DESIGN BOKOMSLAG, INNMAT OG OMBREKKING
Romanen «Etterdønninger» er min første bok. Jeg hadde ingen erfaring med å gi ut bøker, men forstod at utformingen av omslaget er viktig for å skape interesse for boka. Det var viktig for meg å ha et omslag som gjenspeilet bokas tema og appellerte til den aktuelle målgruppen. Jeg kikket på bøkene i min egen bokhylle, og forstod raskt at jeg trengte profesjonell hjelp til design. Jeg valgte Randi Brandvold Klemp fordi hun er profesjonell designer og fordi hun var spesielt opptatt av bruk av symbolikk for å kommunisere bokas innhold. Utformingen av omslaget var en hyggelig og kreativ prosess. Før vi signerte en kontrakt  hadde vi et personlig møte. Randi leste boka og fortalte om sine inntrykk samtidig som hun lyttet til hva som var viktig for meg å formidle. Randi påtok seg også å designe innmaten, og vi diskuterte oppsett på sidene, tekst-typer og linjeavstand. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet. Omslaget er tiltalende med fargevalg og symbolikk som tilfører en ekstra dimensjon til boka. Jeg tror det er blitt en bok som man får lyst til å åpne og lese.

KIRSTEN MØYNER, forfatter

LOGO, VISUELL PROFIL
Randi har levert et fantastisk resultat som var mer enn det vi forventet! Det vi fikk tilbake, var særdeles profesjonelt og godt gjennomtenkt. Nøyaktig og fremtidsrettet.
Vi fikk en rådgivende part med på vårt lag, som vi så sårt trengte. Noen som klarte å se tydelig våre behov og tenke helhetlig. Vi kan trygt anbefale digelDesign på det varmeste, og er helt overbevist om at du vil bli en fornøyd kunde.

KARI-ANNE ELLINGSEN, styreleder GRÜNDER LYCKE

DESIGN BOKOMSLAG
Randi har laget omslagsdesignen til romanen min «En hel verden forsvinner», og jeg er svært fornøyd med både samarbeid og resultat. Hun var lett å samarbeide med, overholdt tidsfrist, og leverte et arbeid som overgikk mine forventninger. Jeg anbefaler henne videre med glede.

HEGE HAUGVIK, forfatter

LOGO, VISUELL PROFIL
digelDesign har hjulpet Lean Logistikk med å ta frem en logo som synliggør hva vi står for. Dette kreative arbeidet har vært helt strålende, og vi er imponert av hva hun har kommet frem til. Randi har vært flink til å forstå hva vi driver med, og hva vi står for, og deretter klart å uttrykke det i vår logo. I tillegg har hun også laget en profilmanual og hjulpet oss med mange praktiske saker som vi trengte i oppstartsfasen. Jeg kan varmt anbefale Randi Brandvold Klemp til andre!

GAUTE HØRLYK, daglig leder LEAN LOGISTIKK

EMBALLASJE, DM
Er kjempefornøyd med arbeidet Randi har gjort for oss i oppstartfasen til Bravo Alarm AS. Med hennes utdypende kunnskap om firmaprofilering har hun vært en perfekt støttespiller innen alt fra daglig småjobber, til det store visuelle bildet av Bravo Alarm. Vi har brukt hennes tjenester til alt vi har gjort på nettside, online markedsføring og fysisk visualisering. Kan sterkt anbefales.

OLA EDVARD HVATTUM, BRAVO ALARM AS

LOGO, VISITTKORT
Veldig ryddig og profesjonell prosess. Utarbeidelse av logo ble utført ved utfylling av design brief og oppfølging gjennom dialog. Fornøyd med resultatet. Leveranse ihht. avtalt tidsplan og kostnad.

RUNAR SØRÅSEN, MILES AHEAD AS